Ons Bedrijf

sinds 1920
Oorspronkelijk ontstaan als verf- en glasverwerkend bedrijf zijn wij in de loop der jaren uitgegroeid naar een glas en aluminiumverwerkend bedrijf gespecialiseerd in glas, particulier schrijnwerk en schrijnwerk voor grotere aannemingen en dit zowel voor de nieuwbouw als renovatie markt.

Geschiedenis

Libert Romain

De firma Libert werd oorspronkelijk opgericht als éénmanszaak in 1920 werd in 1955 omgevormd naar de BVBA Libert Romain. Omwille van de groei van een eenmanszaak naar BVBA verhuisden wij in 1955 van de Markt te Oudenaarde naar de Fortstraat.

Wwe LIBERT & ZONEN

Bron: foto eigen archief

Firma Libert anno 1972

Bron: foto eigen archief

Beglazing van firma Libert anno 1972

Bron: foto eigen archief

Wagenpark Markt Oudenaarde

Bron: foto eigen archief

Wagenpark anno 2011

Bron: foto eigen archief

Professionele aanpak

alles in eigen beheer

Wij zijn experten in glas; welk type beglazing u ook nodig heeft; of het nu gaat om superisolerend drievoudig of dubbel glas, douchewanden, zonnewerend glas, gelaagd glas, enkel (float)glas, gehard glas, spiegel glas, gelakt glas etc. zowel levering aan particulieren of bedrijven als plaatsing; wij geven u een deskundig advies en denken mee over wat u nodig heeft.

Onze projectleiders volgen elke hun eigen projecten op;  zij volgen het project op vanaf het eerste contact met de klant bij het opmaken van de offerte, het opmeten, de productie en het plaatsen van de ramen tot en met de uiteindelijke afwerking en facturatie. Op die manier vermijden wij maximaal alle misverstanden en discussies die anders zouden kunnen ontstaan bij het overdragen van dossiers in de verschillende fases.

Onze aluminium atelier beschikt over het volledige machinepark om kwalitatief hoogwaardige en concurrentiële producten te maken. Van het zagen van de profielen tot het afregelen van de screens; al onze ramen, deuren en vliesgevels worden in onze eigen atelier vervaardigd door onze uiterst competente atelier medewerkers.

Daarnaast hebben wij ook onze eigen plaatsing dienst; of het nu gaat over het plaatsen van ramen en deuren, douchewanden, vervangen van (dubbel) glas of het garanderen van de service na-verkoop; voor alles hebben wij gespecialiseerde medewerkers in dienst.